Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Dorkó Laura győzelemmel kezdett Mariborban
2023-08-18 01:18:42
ÖKÖLVÍVÁS - Két győzelem és egy vereség a magyar mérleg a szlovéniai serdülő EB.n maribori Leon Stukelj Egyetemi Sportközpontbana a kontinensviadal első napja magyar győzelemmel kezdődött. A B-rigben az első párban lépett szorítóba az 51 kilogrammos Dorkó Laura. A mérkőzések egy órás késéssel indult, de ez nem zavarta meg az Egri Városi Sportiskola versenyzőjét. A cseh Sabina Vichova ellen jó mérkőzésen, nagyot küzdött és 3-2-es pontozással győzött. Laura bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a bolgár Jeljazkova következik. Augusztus 21-én már az éremszerzés lesz a tét. A 70 kilós Sas Dániel is győzelemmel mutatkozott be, Rafael Dávidnak nem azonban sikerült a továbbjutás török ellenfelével szemben. Az Európa-bajnkságon 30 nemzet 380 versenyzője húz kesztyűt. Soha ennyien nem indultak még serdülő Eb-n. A magyarok 6 női és 13 férfi sportolót neveztek. A 44 kg-os súlycsoportban az egri Asztalos Hunor augusztus 19-én a litván Jakubonis ellen lép ringbe.

Serdülő Európa bajnokság, Szlovénia, Maribor
Női 51 kg, Nyolcaddöntő:

Dorkó Laura (EVSI) - Sabina Vichova (cseh, IBAC) 3-2

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel