Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nívós torna Rüll Csaba emlélére - második helyen az egri lányok
2023-08-16 11:04:50
VÍZILABDA – Az elmúlt hétvégén a Dr. Bárány István Sportuszoda adott otthont a Rüll Csaba emléktornának. Az Egri Dózsa Magyar Upa győztes legendás kapusa, majd testnevelő tanár tiszteletére 5 ifjúsági korosztályú csapat mérkőzött. A Idén a leány ifjúsági korosztály számára került megrendezésre a Rüll Csaba Emléktorna. A két napos viadalon az egri lányok veretlenül, a második helyen végeztek. A lányok egy hónapja kezdték el a felkészülést a következő szezonra, ezért az emléktorna tétmérkőzései jó alkalmat kínáltak, hogy összemérhessek tudásukat más csapatokkal.
Ifj. Rüll Csaba az egriek edzőjeként elégedetten értékelt: - Büszke vagyok a lányokra, mert végig fegyelmezetten játszottak, betartották az edzői utasításokat! Nagyon szép egyéni teljesítményeket láttam, és elégedett voltam a csapategységgel is. Nagyon közel álltunk a tornagyőzelemhez, de a Tatabánya csapata elleni mérkőzésen a büntetőpárbajban 11 darab 5 méteres lövés után sajnos alulmaradtunk az ellenféllel szemben.
Gratulálok a csapatomnak és külön öröm számomra, hogy az egri Pogonyi Bíbor lett a torna legjobb mezőnyjátékosa! Szakmailag hasznosnak ítélem meg a tornát, amit már hagyományteremtő módon rendezett meg az Egri Vízilabda Klub.

Rüll Csaba Emléktorna, női ifjúsági korosztály. Eredmények:
BVSC – POLO 8-10 - büntetődobások után
Szeged – Tatabánya 4–21
Eger – BVSC 10–7
Tatabánya – POLO 10–7
Eger – Szeged 23-7
BVSC – Tatabánya 8–11
POLO – Szeged 20–10
Eger – Tatabánya 19–20 büntetődobások után
Szeged – BVSC 4-29
Eger – POLO 17–12

Végeredmény: 1. Tatabánya, 2. Tigra - ZF – Eger, 3. Polo SC , 4. BVSC, 5. Szeged.

Különdíjasok:
Legjobb mezőnyjátékos: Pogonyi Bíbor (Tigra -ZF-Eger)
Legjobb kapus: Szomolányi Csenge (BVSC)
Gólkirálynő: Németh Veronika (Tatabánya) .

FOTÓK: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel