Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

EDZŐVÁLTÁS - Lázok János váltja Céró Bálintot
2023-08-15 14:47:45
LABDARÚGÁS – Kedden délelőtt az Eger SE Labdarúgó Sport Kft. rövid közleményében hozta nyilvánosságra, hogy már nem a Céró Bálint, Nagy Krisztián duó irányítja a szakmai munkát az NB III-as felnőtt csapatnál. A gyenge tavaszi szereplés és a rossz rajt után változtatott a klubvezetés, akik megköszönte a távozó trénerek csapatért tett széles körű és áldozatos munkáját. A kispad nem sokáig maradt üresen a déli órákban már bejelentették, kik lesznek az új edzők. Az új vezetőedző Lázok János lesz, akinek munkáját Pál András segíti. A szerda délelőtti edzésen már az új edzők vezetik a tréninget a Felsővárosi Sporttelepen. A hétvégén, szombaton 11 órától a DVSC II. vendége lesz az ESE a DEAC pályán.

NÉVJEGY
Lázok János 2004-ben Gyuláról szerződött az akkor még NB I.-es Békéscsabához, ahol alig 20 évesen mutatkozott be az élvonalban. 2005-ben a Vasas igazolta le, ahol 2009 őszéig a csapat meghatározó játékosaként 128 bajnoki mérkőzésen 31 gólt szerzett. Utána játszott az MTK-ban, a német MSV Duisburg csapatában, majd hazatérve újra az MTK, a Paks, a Győri ETO, a Vasas és az Újpest mezét öltötte magára. Az NB I.-ben 242 mérkőzésen 53 alkalommal talált a kapuba.
Edzőként Lázók János legutóbb a Csepel Csep-Gól FC csapatát irányította. A BLSZ I. osztályban érdekelt fővárosi együttestől a 2022/23-as bajnoki év 23. fordulóját követően távozott. Segítője, a 37 éves Pál András, aki Csepelen játékosa volt Lázok Jánosnak, korábban pedig szerepelt a Vasas, az MTK, a Siófok, a Soroksár, az FTC és a Tiszakécske csapatában

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel