Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A továbbjutás az egriek célja a Magyar Kupában
2023-08-15 10:28:52
VÍZILABDA - Pénteken négy, míg szombaton két mérkőzés vár a csapatokra és a nézőkre a 2023-as férfi Magyar Kupa Egerben rendezendő B-csoportjában. A Magyar Kupában a korábban megszokott decemberi befejezés helyett már augusztus második felében rajtolnak a csapatok és szeptember első hétvégéjén el is dől a szezon első trófeájának sorsra. A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) tájékoztatása szerint a férfiak mérkőzéseit rövidebb, 25 méteres pályán játsszák, ami az attraktivitást tekintve visszatérő elem a sportág további reformját szorgalmazók körében. A Tóth Kálmán vezette Tigra-ZF-Eger együttese két fővárosi (KSI SE, BVSC-Zugló) és egy vidéki (Szegedi VE) riválissal szemben igyekeszik megszerezni a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikét.

Férfi Magyar Kupa, B-csoport, Eger, Bárány-uszoda
AUGUSZTUS 18., PÉNTEK

11.00: KSI SE–Tigra-ZF-Eger
12.30: BVSC-Zugló–Szegedi VE
18.00: Szegedi VE–Tigra-ZF-Eger
19.30: BVSC-Zugló–KSI SE
AUGUSZTUS 19., SZOMBAT
11.00: Szegedi VE–KSI SE
12.30: Tigra-ZF-Eger–BVSC-Zugló

RÖVIDEBB PÁLYÁN

Szerintem vitán felül áll, hogy a kisebb pályán sokkal izgalmasabb és pörgősebb a vízilabda, de más újításokkal ellentétben ezt komolyabban nem tesztelték úgy, hogy a játék minden más eleme ugyanaz marad. A kupamérkőzések a legjobb magyar csapatok részvételével komoly tapasztalatokkal szolgálhatnak, amit aztán megoszthatunk a nemzetközi szövetség illetékeseivel. Bízom benne, hogy a nézők is élvezni fogják a játékot – mondta a szövetség honlapján az MVLSZ egri származású elnöke, Madaras Norbert.

FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel