Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Szeles: Úgy érzem jó formában vagyok
2023-08-14 21:21:52
ATLÉTIKA - A Nyíregyházi Sportcentrum színeiben Kerekes Dóra diszkoszvetésben, Boros Bence 100méteren és a 4x100 méteres váltóban, Helebrandt Máté 20 km-es gyaloglásban, Szikszai Róbert diszkoszvetésben és Tóth Balázs súlylökésben lehet ott az augusztus 19-27-ig megrendezésre kerülő budapesti Atlétikai Világbajnokságon. Nem csak az öt nyíregyházi atléta készül az Atlétikai Centrumban, hanem több válogatott sportoló is a szabolcsi megyeszékhely létesítményét használva tréningezik. Szeles Bálint az Egri Városi Sportiskola gátfutója már visszajáró vendég. Az egri atléta szerint itt minden feltétel biztosított. - Már télen is többször voltam Nyíregyházán, ez egy ragyogó létesítmény ahol a konditermi, a kinti és a benti edzéseket is egyaránt elvégezhetem. Úgy érzem jó formában vagyok, nagyon várom már a világbajnokságot, ahol hatalmas szurkolótábor előtt szeretnék egy jó eredményt elérni – mondta Szeles Bálint aki egy hetet töltött a szabolcsi megyeszékhelyen.


Nyíregyházán készül a VB-re két gerelyhajító, Moravcsik Angéla és Szilágyi Réka is. Mindketten voltak már korábban is az Atlétikai Centrumban.
Nem csak a magyar válogatott tagjai készülnek Nyíregyházán, hanem az Egyesült Államokból is itt tréningezik egy kalapácsvető.
- A környező országokban már ismerik az Atlétikai Centrumot, sokan jönnek hozzánk edzeni, de most a VB kapcsán az egyik amerikai sportoló is minket választott, és nagyon elégedett nyilatkozott a körülményekről. Már mindenki nagyon várja a világbajnokság rajtját -nyilatkozta Vas László a nyíregyháziak szakágvezetője.

FOTÓ: Kohut Árpád

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel