Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vármegyei rangadón vendégszerepel az ESE
2023-08-11 00:18:23
LABDARÚGÁS – Heves vármegyei rangadót rendeznek vasárnap Gyöngyösön a Kömlei Károly Sporttelepen. A tabellán elfoglalt helyezések alapján akár alsóházi megmérettetésről is cikkezhetnénk, azonban az NB III északkeleti-csoportjának kezdeti szakaszában még nem a valós képet mutatja a tabella. Mindenesetre az tény, hogy a Gyöngyösi AK és az Eger SE is beragadt a rajtnál, hiszen eddigi két bajnoki mérkőzésüket elveszítették. Az ESE fájdalmát enyhíthette, hogy a MOL-Magyar Kupában könnyedén harcolta ki a továbbjutást, igaz a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei II. osztályban érdekelt Gyulaháza legyőzése papírforma volt. A hét utolsó napján a bajnoki teljesítmény kozmetikázása jelentheti a prioritást Céró Bálint együttese számára. Az újonc gyöngyösiek két szoros mérkőzésen maradtak alul riválisaikkal szemben az első két fordulóban. A győztes megkaphatja az önbizalom dózist, a döntetlen vélhetően egyik fél igényét sem elégítené ki. Éppen ezért küzdelmes párharcra van kilátás, amelynek kezdési időpontja 17 óra 30 perc. Régiónk harmadik NB III-as csapata, a két győztes mérkőzéssel startoló FC Hatvan a Sényő otthonában vendégszerepel.


Labdarúgó NB III., északkeleti-csoport, 3. forduló
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 2023-08-13 (vasárnap) 17 óra 30 perc
Gyöngyösi AK – Eger SE

Játékvezetők: Kovács G. (Vrbovszki P., Németh B.)

A játéknap párosításai, tabella itt...

RG
Fotó: facebook.com (Eger SE)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel