Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Tarpán az Eger, csak a Lőrinci otthon
2023-08-09 23:19:55
LABDARÚGÁS – A MLSZ versenybizottsága elkészítette a MOL-Magyar Kupa második fordulójának párosításait. A testület 34 párba sorsolta a csapatokat, a továbbjutókhoz csatlakozik később a 12 NB I-es és 18 NB II-es klub, így alakul ki a 64-es tábla a harmadik körre. Heves vármegye képviselői közül négyen voltak érdekeltek a sorsolásnál. Közülük csak a Lőrinci harcolhatja ki hazai környezetben a továbbjutást, három csapatunk pedig idegenben pórbál szerencsét. Az Eger SE a keleti határhoz utazik augusztus utolsó hétvégéjén, ahol a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei első osztályban szereplő Tarpa otthonában vendégszerepel. Az FC Hatvan belehúzott, hiszen NB III-as csoportellenfelénél a DEAC-nál lép pályára. A Lőrinci ellenfele a harmadosztályba nyáron feljutott Cigánd lesz, míg a Maklár a szabolcsi élvonalban érdekelt Nagyecsednél vendégeskedik.


MOL-Magyar Kupa, 2. forduló
Tervezett játéknap: augusztus 26.

A Heves vármegyei csapatok mérkőzései:

Tarpa (megyei I.) – Eger SE (NB III)
DEAC (NB III) – FC Hatvan (NB III)
Nagyecsed (megyei I.) - Maklár SE (megyei I.)
Lőrinci (megyei I.) – Cigánd SE (NB III.)
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel