Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

M. Kiss Márton-Vincze Márk duó ezüstérmet szerzett
2023-08-09 09:15:01
STRANDRÖPLABDA - Zsinórban harmadik évadban szereztek bajnoki érmet az EVSI strandröplabdázói. A sportiskolások két korosztályban (U-18 és U-14) képvielték egyesületüket- Az U18-asok országos döntőjében Hornyik Barnabás Tóth Bálint oldalán szerepelt és bejutottak a legjobb nyolc köz és a 7. helyen zártak. A sportág legkisebb, belépő korosztályában két EVSI-s páros is megmérettette magát az abádszalóki döntőben. Jakubik Soma Riczkó Dániel oldalán a későbbi első és negyedik helyen végzőcsapatok csoportjában csupán tapasztalatot szereztek, amit viszont az ezt követő keresztjátékban sikerre váltottak. A legjobb négybe kerülés azonban már nem sikerült és végül az 5-8. helyeken zártak. Az M.Kiss Márton és Vincze Márk alkotta páros viszont a negyeddöntőt is sikerrel vette, majd az elődöntőben budapesti ellenfeleikkel szemben szinte vert helyzetből diadalmaskodtak, sőt a fináléban is mindössze döntő játszmában maradtak alul szintén fővárosi vetélytársaikkal szemben. Ezzel az U14-es kategóriában szerzett ezüstéremmel beállították az Egri Városi Sportiskola két évvel ezelőtt elért legjobb eredményét. Bizakodásra adhat okot, hogy az U14-es kategóriában induló játékosok még jövőre is ebben a korosztályban versenyezhetnek, azaz eredményeiket többnyire idősebbekkel szemben versenyezve érték el.
Az országos döntőkön túl említésre érdemes, hogy a korábban U16-os ezüst és U18-as bronzérmet szerző egri Tari Bendegúz ebben a szezonban a mohácsi Vaszlavik Dominik oldalán megnyert egy 4*-os besorolású U18-as fővárosi versenyt, míg a számukra még felversenyzést jelentő U20-as kategóriában 4. helyen végeztek a korosztály döntőjébe kvalifikáló versenyen, ezzel közvetlenül megszerezve a 16 csapatos fináléban indulás jogát.
MESTERMÉRLEG
Az EVSI strandröplabdázóit Vincze Tamás készítette fel, aki elégedetten értékelt: - - A strandröplabdázás hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sportág a hétvégenként több helyszínen lejátszott több száz mérkőzéssel. Ennek eredményei is egyre nyilvánvalóbbak, hiszen az U16-18-20-as korosztályok közép-európai országokat tömörítő MEVZA versenyein idén több érmes helyezést is sikerült hazánk sportolóinak szerezniük. Ebben az egyre nívósabb mezőnyben szerepelnek tanítványaim, akik rendre szépen felkészülnek megmérettetéseikre. A legügyesebbek pedig már három éve gondoskodnak arról, hogy az Egri Városi Sportiskola ebben a sportágban.


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel