Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Hozta a kötelezőt a Magyar Kupában az ESE
2023-08-07 06:35:00
LABDARÚGÁS – Nem okozott gondot a továbbjutás kiharcolása az Eger SE számára a MOL-Magyar Kupában. A sorozat legjobb 64 csapata közé kerülésért a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei másodosztályban érdekelt Gyulaháza vendégei voltak a piros-kék focisták. Már a második percben gólt szereztek a mieink, Jónyer találatával jutott vezetéshez Céró Bálint alakulata. Az első negyedóra végén Gíber is eredményesnek bizonyult, utána azonban gólcsend következett be. Bozó Kornél pályára lépésétől kezdve erődemonstrációba ment át a kupameccs. Negyedóra leforgása alatt ötször találtunk be a lelkes házigazdák kapujába. Daru Márk elkezdte, majd Bozó hat perc alatt klasszikus mesterhármast ért el. A 7-0-s végeredményt a dupláig jutó Gíber állította be. A gyengére sikeredett bajnoki rajt miatt szüksége volt a sikerélményre az ESE játékosainak, erre pedig lehetőséget adott a gyulaházi fellépés. Vasárnap megyei rangadón lesznek érdekeltek az egriek az NB III északkeleti-csoportjában, 17 óra 30 perces kezdettel a Gyöngyösi AK vendégei lesznek.

A MOL-Magyar Kupa országos táblájának első fordulójából a hevesi csapatok közül csupán az Energia SC-nek nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást. A Hatvan Jászberényben diadalmaskodott, a Lőrincin könnyedén verte a Bánk-Dalnoki Akadémiát, a Maklár pedig a Karancslapújtőt fosztotta meg attól, hogy várja a következő kör sorsolását.


MOL-Magyar Kupa
Legjobb 64 közé jutás

Gyulaháza KSE – Eger SE 0-7 (0-2)

Gyulaháza 100 néző. Játékvezetők: Vinter B. (Balla L., Jakab Gy.)
Gyulaháza: Kasza - Kozma M., Bunkóczki, Tóth G., Dolhai, Tóth D., Galambos, Csépke, Simon, Kozma J., Kozma Zs.
Eger SE: Bukrán - Juhász G. (Daru, 58.), Almomani (Gáspár, 58.), Zvara, Beliczky (Bozó, 58.), Jónyer, Gíber, Farkas G., Debreceni, Nagy Á. (Jacsó, 30.), Schmidt (Németh G., 73.) Edző: Céró Bálint.
Gólszerzők: Bozó 3 (62., 64., 68.), Gíber 2 (16., 78.), Jónyer (2.), Daru (60.)

További hevesi érdekeltségű eredmények:
Energia SC Gyöngyös – FC Tiszaújváros 1-4 (1-1)
Maklár SE – Silver Tüzép Karancslapújtő 3-1 (1-0)
Lőrinci VSC – Bánk-Dalnoki 6-1 (6-0)
Jászberényi FC – FC Hatvan 0-3 (0-1)


RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel