Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nakamura megállította Gledurát
2023-08-06 17:36:10
SAKKSPORT - Nakamura Hikaru Japánban született amerikai sakkozó, nagymester, világbajnokjelölt, az Amerikai Egyesült Államok ötszörös bajnoka, csapatban sakkolimpiai arany-, ezüst- és kétszeres bronzérmes, valamint világbajnoki ezüstérmes. Az egyéni Világ Kupában a legjobb 32 közé jutásért Nakamura volt Gledura Benjamin ellenfele. Az egri nagymester az első partiban világos bábukat vezetve döntetlenre végzett. A vasárnapi második partiban Gledura első alkalommal vesztett, Nakamura nyerni tudott és tovább csatázhat a világ Kupa győzelemért és a világbajnok jelöltségért. Gledura számára véget ért a Világ Kupa. Két értékes győzelem után búcsúzott a VK-tól. Az elért eredmény alapján a pénzdíja 10 ezer dollár. Az egri nagymester az Egyesült Államokba utazik Bakuból és várhatóan októberben tér vissza Európába, amikor is a rangos Man-szigeteki szupertornára kapott meghívást.

SAKK, VILÁGKUPA, BAKI
FÉRFIAK
A 32 közé jutásért

Hikaru Nakamura (amerikai, 2787) – Gledura Benjamin (2637) 1,5:0,5.
Nyikita Vityugov (orosz, 2720)– Berkes Ferenc (2615) döntetlen
Összesítésben: 1:1.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel