Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Az ifi vb-n a nyolcaddöntőben búcsúzott Vitai Vendel
2023-08-03 18:40:11
BIRKÓZÁS - Az isztambuli U-17-es világbajnokságon lépett szőnyegre Vitai Vendel az Egri Városi Sportiskola-KIMBA kötöttfogású versenyzője. Az ifi Eb-n ötödik helyezett egri sportoló a 92 kg-os súlycsoportban a nyolcaddöntőben búcsúzott. A kazah Makszim Ukrajncev az első menetben kihasználta, hogy fél perc után Vitait intették először. Az erősebb ellenfél többször is megpörgette és kialakította a 9-0-ás végeredményt. A folytatásban sajnos Ukrajncev kikapott a későbbi ezüstérmes orosztól és az idén bemutatkozó Vitai nem mérkőzhetett a vigaszágon. Az egri birkózók számára még egy fontos megmérettetés van hátra az idei nyáron. Osváth-Nagy Noémi az augusztus 14-én rajtoló U-20-as világbajnokságon képviseli a magyar színeket a 72 kg-os súlycsoportban. Eredetileg Lengyelország fővárosa, Varsó adott volna otthont, ám mivel a lengyelek nem tudtak minden résztvevő országnak vízumot biztosítani, ezért végül Jordániában, Ammánban kerül megrendezésre a világbajnokság.

U-17-es világbajnokág, Isztambul, Kötöttfogás, 92 kg:
Nyolcaddöntő:

92 kg: Makszim Ukrajncev (kazah) - Vitai Vendel 9-0

Végeredmény, 92 kg:

1. Saba Purtseladze (georgiai)
2. Saipula Gadzimagomev (prpsz)
3. Gabriel Eduardo Stan (román)
3. Mikail Ismajlov (azéri))
5. Makszim Ukrajncev (kazah)
5. Alibar Rasoul (iráni)
23. Vitai Vendel (magyar).

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel