Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


































Sportlinkek












Hirek keresés:































Fórum



Hírlevél





Hétgólos egri siker a szlovák bronzérmesnél
2023-08-03 00:49:18
KÉZILABDA – Második nyári felkészülési mérkőzésén 33-26-ra nyert a QHB-Eger férfi kézilabda csapata. Tóth Edmond edző együttese - az után, hogy egy héttel ezelőtt itthon maradt alul a Tatran Presovval szemben – a HK Kosice ellen diadalmaskodott vendégként. Az eredmény ilyenkor másodlagos, azonban az eredményt tekintve nem néz ki rosszul a szlovák bajnokság legutóbbi bronzérmese ellen aratott fölényes siker. A mieink kerete az algériai válogatott beálló Zennadi csatasorba küldésével immár teljessé vált. A végig vezető egrieknél leginkább Lezák Áron és Boros Balázs jeleskedett gólszerzés terén. Az NB I rajtjára hangoló gárda trénerében a győzelem ellenére maradt egy kis hiányérzet, elmondása szerint támadásban és védekezésben is akadtak szép akciók, de ettől lényegesen dinamikusabban és agresszívabban kell kézilabdázni együttesének.

A QHB-Eger következő felkészülési mérkőzése szintén a Felvidékhez köthető, pénteken 17 óra perces kezdettel Eperjesen viszonozza a Tatran Presov a július 28-i egri vendéglátást.


Felkészülési mérkőzés
Kassa
HK Kosice - QHB-Eger 26-33 (14-18)
QHB-Eger:
Marczika – Lezák 6 (2), Nastaj 3, Tóth K. 2, Döme 3, Silva 3 (3), Bajus 1. Csere: Ágoston (kapus), Kiss G., Tóvizi 3, Kavin 2, Boros 6 (2), Száva, Juhász P., Maracskó 1, Zennadi 3. Edző: Tóth Edmond

A QHB-Eger további nyári felkészülési mérkőzései:
Augusztus 4., péntek, 17.30:
Tatran Presov (szlovák) - QHB-Eger
Augusztus 9., szerda, 17.00: HE-DO B. Braun Gyöngyös - QHB-Eger
Augusztus 11., péntek, 17.00: QHB-Eger - HK Kosice
Augusztus 16. szerda, 17.00: QHB-Eger - HE-DO B. Braun Gyöngyös
Augusztus 25. péntek, 15.00: CYEB-Budakalász - QHB-Eger




RG
Fotó: Lénárt Márton





Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel