Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Beragadt az ESE, gondolkodni kell
2023-08-03 00:27:54
LABDARÚGÁS – Finoman fogalmazva sem kezdte jól a 2023/2024-es idényt az Eger SE labdarúgó csapata, amely két lejátszott meccset követően szerzett pont nélkül 1-8-as gólkülönbséggel szerénykedik az NB III északkeleti-csoport tabellájának utolsó helyén. A piros-kékek a szezonnyitón elszenvedett putnoki 1-4 után az újonc Cigánd otthonában hajtottak fejet házigazdáik előtt. Céró Bálint edző tanítványai már az első játékrészben lerendezték magukat, hiszen a szünetre háromgólos hátrányt szedtek össze. A folytatásban is kevés átütőerő jellemezte a mieink játékát, a borsodiak pedig a 75. percben beállították a 4-0-s végeredményt. Szeretnék elnézést kérni a csapat nevében az egri szurkolóktól. Tizenhárom év edzősködés alatt ilyen megalázottnak még nem éreztem magam. Sok dolgot át kell gondolnunk: vezetőség-edző, vezetőség-játékos, edző-játékos viszonylatban is – nyilatkozta a lefújást követően az egri vezetőedző.

A soron következő hétvégén a MOL-Magyar Kupában lesz kötelezettsége az Egernek, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei II. osztályú Gyulaháza otthonában lép pályára. A rivális a Nyírerdő csoport negyedik helyén fejezte be az előző pontvadászatot.


NB III, északkeleti-csoport, 2. forduló
Cigánd SE – Eger SE 4-0 (3-0)

Cigánd. Játékvezetők: Takács Á. (Benkő R., Szilágyi Zs.)
Cigánd: Perehanec – Fenyőfalvi, Pap, Misák (Králik, 66.), Silling (Kőrizs, 77.), Girdán (Motkó, 77.), Kardos (Tóth G., 66.), Tóth M., Kovács N., Vass, Kelemen G. (Tóth Á., 57.). Edző: Bogdanovics Igor.
Eger SE: Bukrán – Zvara (Schmidt, 56.), Beliczky, Nagy Á., Debreczeni (Jónyer, 56.), Gíber (Tóth L., 35.), Jacsó (Bakondi, 66.), Papp, Juhász G., Kispál (Farkas G., 66.), Kovács D. Edző: Céró Bálint.
Gólszerzők: Kelemen (21.), Silling (30.), Misák (44.), Girdán (75.)


Az ESE-vel ellentétben eddig hiba nélkül teljesít az FC Hatvan. Zoran Szpisljak alakulata a DEAC együttesét múlta felül a második játéknapon, míg a Gyöngyösi AK a REAC ellen szenvedett 2-1-es vereséget a Kömlei Sporttelepen.

A játéknap eredményei, tabella itt...

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel