Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Európába kormányozta a DAC-ot a korábbi egri edző, de nem indulhatnak
2023-08-02 23:58:34
KÉZILABDA - A szlovák bajnok Dunaszerdahely női kézilabdacsapatának szurkolói nem szoríthatnak kedvenceiknek nemzetközi kupamérkőzésen. Az Eszterházy SC együttesét korábban évekig irányító Debre Viktor sikeresen teljesít a DAC-nál is, hiszen a csapat fennállása során először megnyerte hazája élvonalát, valamint a cseh-szlovák közös bajnokságot, a MOL Extraligát is. A kontinentális küzdelemben való részvétel infrastrukturális gondok miatt hiúsulnak meg. Az Európa-ligában nem indulhatott a HC DAC, mert az EHF nem engedélyezte, hogy Győrben játssza a hazai mérkőzéseit. Horváth Zoltán klubelnök tájékoztatása szerint ezért kérték a testületet, hogy a harmadik számú kupasorozatban képviselhessék magukat, de erre nem kaptak lehetőséget. A döntés eredménye az, hogy az Európa-kupában a Slovan Duslo Sala és az MKS Iuventa Michalovce képviseli északi szomszédunkat, az Európa-ligában pedig nem lesz szlovák csapat.

„Nyerjünk valamit” – így fogalmazta meg a következő idény célkitűzését Debre Viktor vezetőedző, vagyis a szlovák bajnokság, a Szlovák Kupa és a MOL Extraliga közül legalább az egyikben ismét az élen végezne a Dunaszerdahely. Horváth Zoltán elárulta, a jelenlegi állás szerint – cseh javaslatra – a következő szezon után megszűnik a MOL Extraliga, amelynek utolsó idényében kilenc cseh és három szlovák csapat szerepel.
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel