Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Zalánki(ng), avagy a sportág királya
2023-08-02 23:33:38
VÍZILABDA – Nem fukarkodott a Zalánki Gergőt elismerő jelzőkkel az olasz Pro Recco. A világ jelenlegi legjobb klubjának – amelynek játékosa az egri születésű pólós - közösségi oldala írta: ha a vízilabdasport egy monarchia, akkor ZALÁNKING. A fukuokai világbajnokság MVP-jének is megválasztott „Zaleszt” tehát a sportág királyává választották. A titulus nem meglepő, hiszen a sportoló 2023-as dicsőséglistája igen tekintélyes. A magyar válogatottal megszerzett világbajnoki címet megelőzően klubcsapatával elhódította a Bajnokok Ligája serleget, olasz bajnoki címet nyert, valamint aranyérmes lett az olasz kupasorozatban is. Zalánki 2016-ban, 21 évesen igazolt el Egerből, hogy aztán az OSC, a Szolnok és a Ferencváros érintésével megérkezzen Reccóba.

A közösségi portál bejegyzésére a következőképpen reagált a vlv.hu kérésére:
– Tényleg frappáns, nagyon tetszett és jólesett. Egyébként nagyon kedvesek voltak az olaszok, mindenki írt a csapatból, gratulált, a vezetőség is. Másnap, amikor találkoztunk az olaszokkal, sorban jöttek oda, megöleltek, kedvesek voltak. És tényleg, ez a poszt is…, nagyon tetszett. nemcsak az ötlet, hanem ahogy megcsinálták, még arra is figyelve, hogy a betűtípus és a háttérben lévő kép japán jellegű legyen. Természetesen nemcsak az olaszoktól kaptam gratulációt, rengeteg sms jött, volt csapattársaim mellett egykori edzőim is azt írták, hogy megérdemeltem ezt a díjat. Örültem, hogy így látták és nagyon hálás vagyok nekik, köszönöm nemcsak az üzeneteket, hanem azt a rengeteg munkát is, amit rám áldoztak. Nekik köszönhetem, hogy eljutottam idáig. És természetesen a családomnak!
RG
Forrás: vlv.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel