Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Korábbi támadója okozta az ESE vesztét
2023-07-31 06:26:04
LABDARÚGÁS – Súlyos vereséget szenvedett az Eger SE a labdarúgó NB III északkeleti-csoportjának nyitófordulójában a Putnok vendégeként. A piros-kékek 4-1-re kaptak ki az előző kiírás ezüstérmesének otthonában. Négy nyáron igazolt játékosára (Beliczky, Zvara, Nagy, Jacsó) nem számíthatott Céró Bálint vezetőedző, ők korábban profi szerződéssel rendelkeztek, az átállás miatt ők csak augusztus vége felé állhatnak rendelkezésre. A találkozó – mondhatni – gyorsan eldőlt, hiszen bő negyedóra elteltével már a korábbi egri gólvágó Boros Gábor kétszer is betalált. Ez nagymértékben befolyásolta a későbbi forgatókönyvet. Az ESE próbálkozásai kevés veszélyt hordoztak magukban. A második felvonás elején Boros újra értékesített egy helyzetet, három gólra duzzadt hátrányunk. A hajrában Kovács Dávid büntetőjével közelebb jöttünk, de az utolsó szó a ráadásban ismét Boros Gáboré volt. A látottak alapján kicsit eltúlzott az 1-4, azzal azonban felesleges vitatkozni, hogy megérdemelten maradtak a pontok a Várady Béla Sportközpontban. Kevés idő áll az ESE rendelkezésére ahhoz, hogy rendezze sorait, szerdán ugyanis a Cigánd otthonában újabb mérkőzés vár rá. Leendő ellenfelünk sikerrel kezdte az 2023/2024-es idényt, az újoncrangadón jobbnak bizonyult a Gyöngyösi AK-nál. Vármegyénk becsületét az FC Hatvan mentette meg, amely fordulatos találkozót nyert meg a Kisvárda II vendégeként.


Labdarúgó NB III., északkeleti-csoport, 1. forduló
Putnok FC – Eger SE 4-1 (2-0)

Putnok 250 néző. Játékvezetők: Valu T. (Benkő, Sztányi)
Putnok FC: Mészáros – Arday (Szűcs, 77.), Galacs, Lőrincz, Bökönyi (Bodnár, 59.), Boros, Vattay (Sztankó, 72.), Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Papp M., 59.), Komári (Bakos, 59.). Edző: Szala Ákos.
Eger SE: Bukrán – Almomani (Bakondi, 65.), Farkas G. (Schmidt, 46.), Debreczeni, Gíber (Vajda, 77.), Papp K., Juhász G., Hegedűs D. (Jónyer, 46.), Kispál, Kovács D., Tóth L. (Bozó, 77.). Edző: Céró Bálint.
Gólszerzők: Boros 4. (9., 17., 55., 93.) illetve Kovács D. (81. – 11-esből)A játéknap eredményei itt...

RG
Fotó: boon.hu (Bujdos Tibor)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel