Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Jól mutatkoztak be az új játékosok - Négy góllal nyert a Tatran
2023-07-28 21:03:28
KÉZILABDA - Az NB I.-es újonc QHB-Eger csapata a felkészülés második hetének zárásaként játszotta le első edzőmérkőzését. A nemzetközi összecsapáson a jó erőket felvonultató szlovák HT Tatran Presov látogatott a Kemény Ferenc Sportcsarnokba. - – Magasan jegyzett ellenféllel szemben tarthattunk erőfelmérőt, ami jól szolgálta a bajnoki felkészülésünket – értékelt a klub honlapjának Tóth Edmond az egriek edzője. – Mindkét együttes kemény munkából állt bele a mérkőzésbe, ennek ellenére sok olyan megoldást láthattunk, ami biztató a jövőre nézve. Az új játékosok jól mutatkoztak be, van mire építeni a folytatásban. Az első negyedórában fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a vendégek egy 4–0-s sorozattal 11–7-re megléptek a hazaiaktól. A hátralévő negyven percben állandósult a 3–4 gólos különbség, a hajrában már igazi adok-kapoknak lehettek szemtanúi a nézők. Egri részről az algériai válogatott beálló, Abdeldjalil Zennadi egyelőre a lelátóról követte figyelemmel az eseményeket. Az edzőként Jano Pál vezette eperjesieknél pályára lépett az exgri beálló, Kovács Márk is, valamint a korábbi legendás balszélső Radoslav Antl fia Marco és Alexander Radcsenko fia, Danil is.

Felkészülési mérkőzésen:
QHB-Eger - HT Tatran Presov (szlovákiai)
27-31 (13-16)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 200 néző. V.: Bíró Á., Kiss O.
EGER: Ágoston – Lezák 1, Nastaj 1, Kiss G., Bajus, Tóvizi 2, Tóth K. 2. Csere: Marczika (kapus), Maracskó 1, Boros 4, Kavin 4, Juhász P., Döme 4, Silva 5, Száva 3.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 3/1, ill. 5/3.

További nyári felkészülési mérkőzések

Augusztus 2., szerda: HK Kosice (szlovák)–QHB-Eger
Augusztus 4., péntek: Tatran Presov (szlovák)–QHB-Eger
Augusztus 9., szerda: HE-DO B. Braun Gyöngyös–QHB-Eger
Augusztus 11., péntek, 17.00: QHB-Eger–HK Kosice
Augusztus 16. szerda, 17.00: QHB-Eger–HE-DO B. Braun Gyöngyös
Augusztus 25. péntek: CYEB-Budakalász–QHB-Eger


FOTÓK: LÉNÁRT MÁRTON
Forrás: handballeger.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel