Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Micsoda csattanó! VB-döntős és olimpiai résztvevő a magyar csapat
2023-07-27 12:56:32
VÍZILABDA – Fantasztikus mérkőzést játszott Spanyolországgal a magyar férfi vízilabda válogatott a Fukuokában zajló világbajnokság elődöntőjében. Varga Zsolt együttese 12-11-re legyőzte riválisát. Mindez azt jelenti, hogy nemzeti együttesünk Görögország ellen vívhatja a finálét, emellett pedig biztosította helyét a párizsi ötkarikás játékokra. Rendkívül hullámzó volt a döntőbe jutásért zajló csata. Három góllal is elhúztak a spanyolok, az utolsó negyed kezdetén is két találattal járt előttünk riválisunk. Az őrületes végjátékban Vámos egyenlített, sőt egy percen belül jártunk, amikor a vezetésért is támadhattunk. A játékvezetők kontrát fújtak ellenünk, majd a spanyolok fórba kerültek, azt azonban kihagyták. Az utolsó másodpercben Manhercz szélről leadott minden-mindegy lövése a kapus hasáról bevánszorgott a képzeletbeli kapuvonal mögé. A VAR megerősítette a gólt, döntőbe jutottunk!

A sors igazságtalansága lett volna, ha nélkülünk rendezik a finálét. A magyar vízilabdázás egyik legemlékezetesebb mérkőzésén szurkolhattuk ki a győzelmet. A csapatmunka óriási sikert hozott, amelyből valamennyi játékos és stábtag kivette a részét. A szerbeket legyőző görög válogatott nagyon erős, azonban semmivel sem jobbak, mint az elődöntőben legyőzött spanyolok. Szombaton akár világbajnoki címet is ünnepelhetünk.

VIZES VB, FUKUOKA
VÍZILABDA, FÉRFIAK, ELŐDÖNTŐ

MAGYARORSZÁG - SPANYOLORSZÁG 12–11 (3–3, 1–3, 3–2, 5–3)


RG


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel