Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Eger rendez és továbbjutna a nyári show-n
2023-07-27 10:23:18
VÍZILABDA – Korábban már hírt adtunk arról, hogy nyárvégi show-vá változik a honi vízilabdázók BENU Magyar Kupája. Az elmúlt években megszokott decemberi befejezés helyett már augusztusban nekilódulnak a csapatok és szeptember első hétvégéjén el is dől a szezon első trófeájának sorsra. A sorozat kiválóan alkalmas arra, hogy a sportág ünnepévé varázsolják a négyes döntőket, amelyeknek a Margitsziget ad otthont. További újdonság, hogy a férfiak mérkőzéseit is 25 méteres pályán vívják majd. A Magyar Vízilabda Szövetségben nem tétlenkedtek, a jelenleg is zajló fukuokai világbajnokság alatt elkészítették az első kör sorsolását. Két kiemelt csapat, az FTC és az OSC kihagyja a nyitó játéknapot. A Tigra-ZF-Eger házigazdája lesz a B-jelű csoport küzdelmeinek. Tóth Kálmán legénysége a BVSC-t, a Szegedet és a KSI-t látja vendégül a nyári show-hoz igazodva minden bizonnyal a Bárány Uszodában. A továbbjutást a csoport két legjobbja vívhatja ki.

BENU Magyar Kupa, férfiak

A-csoport (rendező Kaposvár):
Honvéd, Miskolc, UVSE, Kaposvár
B-csoport (rendező Eger): BVSC, Eger, Szeged, KSI
C-csoport (rendező Szentes): Vasas, Szolnok, Pécs, Szentes

Az első fordulót a tervek szerint augusztus 18-án bonyolítják le.
RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel