Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Pályán kell kiharcolnia a továbbjutást az Eszterházy SC-nek
2023-07-27 09:51:12
KÉZILABDA – A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi és női Magyar Kupa első fordulójának párosításait. A férfiak sorozatában csak később kapcsolódik be a QHB-Eger együttese. A honi élvonalba egy év után visszakerülő Tóth Edmond-legénység a többi NB I-es csapattal együtt lepiheni az MK első két körét. Hölgyeknél már jóval érdekesebb a helyzet, ugyanis az első forduló programját mindössze két párharc alkotja. Az egyiken éppen az Eszterházy SC lesz érdekelt. Míg tizennégy csapat hivatalosan mérkőzés nélkül továbbjut a Magyar Kupa második fordulójába, addig az egrieknek (és NB I/B-s csapatként még a Tempo KSE-nek) a pályán elért győzelemmel kell ezt elérni. Nagy gond nincs, hiszen a Borsod SK Miskolc otthonában esélyesként lépünk pályára, valamint a szezon kezdeti szakaszában egy teljesen átalakult csapat számára minden egyes játékperc értékes lehet. A miskolci kupamérkőzés hivatalos játéknapja szeptember 20.


Női Magyar Kupa, 1. forduló
Párosítások:
Borsod SK Miskolc - Eszterházy SC

Tempo KSE - Szigetszentmiklós NKSE

A Hajdúnánás SK, a Füzesabonyi SC, az Érd, az Esztergomi Vitézek, a Kispest NKK, a Szent István SE, a Red Velvet KC, a Szombathelyi KKA, a Komárom VSE, az Orosházi NKC, a PTE PEAC-SIPO, a Gárdony-Pázmánd NKK, a PC Trade Szegedi NKE és a Mohácsi TE 1888 csapata mérkőzés nélkül továbbjutott a Magyar Kupa második fordulójába.
RG
Fotó: Szepesi Áron (eszterhazysc.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel