Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A legutóbbi ezüstérmesnél kezd az ESE
2023-07-27 09:20:53
LABDARÚGÁS – Vasárnap kezdetét veszi a 2023/2024-es küzdelemsorozat az NB-s labdarúgó bajnokságokban, köztük a harmadik vonalban is útjára indul a labda. Az NB III észak-keleti csoportjában három gárda is képviseli Heves vármegyét. Az Eger SE és az FC Hatvan már a legutóbbi kiírásban is érdekelt volt ezen a szinten, hozzájuk feljutóként csatlakozott a Gyöngyösi AK együttese. A nyáron jelentősen átalakult ESE-re nehéz feladat vár, hiszen a keleti régió legutóbbi ezüstérmeséhez a Putnokhoz látogat. Ha a tavalyi történéseket vesszük alapul, akkor a házigazdák az esélyesek, ám nem tudni, hogy milyen mértékben erősödött hozzá a mezőnyhöz az új Eger, és mire képes a borsodi rivális szintén nem ugyanazzal a kerettel, mint amivel sikereit elérte a legutóbbi idényben. Az erőviszonyok még most kifürkészhetetlenek, mindenesetre sokat érhet később egy pontos rajt Céró Bálint alakulatától. A Várady Béla Sportközpontban vasárnap 17 óra 30 perces kezdettel feszülnek egymásnak a felek.


Labdarúgó NB III., északkeleti-csoport, 1. forduló
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 2023-07-30 (vasárnap) 17 óra 30 perc
Putnok FC – Eger SE


Az Egerhez hasonlóan idegenben próbálnak szerencsét vármegyénk további NB-s csapatai. Az FC Hatvan Kisvárdán matinézik 11 órától, míg a GYAK a – szintén – újonc Cigánd otthonában vizitál.

Kisvárda, 2023-07-30 (vasárnap) 11 óra
Kisvárda Master Good II – FC Hatvan


Cigánd, 2023-07-30 (vasárnap) 17 óra 30 perc
Cigánd SE – Gyöngyösi AKA játéknap párosításai itt...


RG
Fotó: facebook.com/Eger SE

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel