Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Büszkék lehetünk az egri birkózókra - elnöki dicséret
2023-07-24 09:15:08
BIRKÓZÁS – Az idei nyár bővelkedik az Egri Városi Sportiskola birkózóinak sikerekben. Kezdődött Vitai Vendel Ifjúsági Európa-bajnoki 5. helyezésével, majd folytatódott Osváth Nagy Noémi spanyolországi U-20 EB bronzérmével. A kaposvári U-15-ös kaposvári Európa-bajnokságon Kovács Keve Vazul a harmadik, Juhász Imre a 7. Kazinczy Bálint a 13. helyen végzett. Németh Szilárd a Magyar Birkózó Szövetség elnöke Kovács Gézának az EVSI igazgatójának és Gyöngy Attilának az EVSI szakosztályvezetőjének címzett levelében kiemelte az egri birkózók sikereire méltán lehet büszke az EVSI birkózó szakosztálya. Az U-15-ös válogatott kötöttfogású szövetségi edzőjeként Madarasi Gábornak is kijár az elismerés. Az általa irányított szakág 1 ezüst és 5 bronzérmet szerzett.
VILÁGBAJNOKI REMÉNYEK
A sikerek tovább folytatódhatnak. Az isztambuli ifjúsági világbajnokságon Vitai Vendel képviseli a magyar színeket a 92 kg-os súlycsoportban. A női U-20-as világbajnokságon Osváth-Nagy Noémi a 72 kg-os súlycsoportban szerepel augusztus 14-20 között. A vb-t Jordánia fővárosában Ammanban rendezik.


Elnöki levél itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel