Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Holló Balázs első magyar döntősként nyolcadik
2023-07-23 19:30:53
VIZES VB - A BVSC színeiben versenyző egri Holló Balázs a nyolcadik helyen végzett (4:13.36) 400 méter vegyesen a fukuokai vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi nyitónapján. A számot a címvédő Léon Marchand nyerte elképesztő, 4:02.50 perces világcsúccsal. A francia sztár a legendás Michael Phelps utolsó, még élő egyéni világrekordját adta át a múltnak. Az amerikai klasszis 4:03.84 perces ideje még a pekingi olimpián született cáparuhában, mostanáig a leghosszabb ideig érvényben lévő világcsúcs volt. Minden idők legeredményesebb olimpikonja, a 23-szoros aranyérmes Phelps a helyszínen nézte végig a történelmi úszást, ugyanis az NBC stábjának szakkommentátora. A 24 éves Holló a hetedik idővel (4:12.77) került be a fináléba, előzetesen azt mondta, megpróbálja majd tartani a lépést a középmezőnnyel.

– Kell még a tapasztalat, de mindezek ellenére sikerült előre lépnem, a tavalyi vb-hez képest összeszedettebben tudtam odaállni és leúszni a döntőt. Helyezésben nem sikerült javulni, de az idő elfogadható és lassan közeledünk oda, hogy helyezésben is előrébb tudjak lépni – nyilatkozta az MTI-nek Holló Balázs, aki elmondta, biztos volt abban, hogy Marchand világcsúcsot úszik majd, sőt, néhány versenytársával együtt a 4:01 perces időt sem tartották kizártnak.

FOTÓ: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel