Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nyáron távozik Zsadányi, Algyőről érkezik az új tréner
2023-04-03 21:57:13
KÉZILABDA – Váratlan bejelentést tett hivatalos portálján (eszterhazysc.hu) az Eszterházy SC női kézilabda csapata. Az NB I/B-ben harmadik helyen álló egyetemi együttes kispadján a nyáron helycsere lesz. A klubvezetés által kiadott hivatalos közlemény szerint a szezon végén távozik a vezetőedző Zsadányi Sándor. A szakember három év után folytatja máshol pályafutását. egri munkássága során a másodosztályú bajnokságban előbb ezüstérmet, majd egy esztendővel később bronzot nyert a lányokkal. Az Országos Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB) egy-egy ezüst-, és aranyérem fűződött eddig az általa irányított együttes nevéhez. A fiatal tréner hivatalosan július 1-ig tölti be tisztségét, tehát minden sorozatban befejezi az Eszterházy SC-vel a 2022/2023-as idényt. Az is biztossá vált, hogy a helyét Farkas József, az Algyő jelenlegi szakmai irányítója veszi át. A kontraktus egyelőre egy évre szól.

Az eszterhazysc.hu megemlíti, hogy az 1990-es születésű Farkas József 2011-től dolgozik felnőtt együtteseknél. Az első komolyabb sikert az akkor másodosztályú Szeged csapatánál érte el másod-, és kapusedzőként, amikoris a 2013/2014-es évadban Marosán György segítőjeként sikerült megnyerni az NB I/B-t. Ezek után következett egy szezon az élvonalban, hogy aztán ugyanezt az utat (bajnoki cím, és NB I) járja be a páros Kecskeméten, majd Szombathelyen. Így jött végül Algyő, de már vezetőedzőként, ahol a nyitó idényben NB II-es bajnoki cím került a dicsőségtablóra, hogy aztán a tavalyi, és idei bajnokságban már a másodosztályban vitézkedjen jelenlegi együttesével.

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel