Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vizit, egyben főpróba a Komjádi-uszodában
2023-03-23 09:23:20
VÍZILABDA – Szombaton a KSI-nél vendégeskedik a Tigra-ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Az E.ON OB I alapszakasz 19. fordulójának mérkőzésén győzelmi reményekkel szállnak vízbe Tóth Kálmán tanítványai. A sereghajtó fővárosiak ellen kötelezőnek kell lenni a három pont megszerzésének. Fiatal csapatunk egyik legnagyobb erénye, hogy a szombatihoz hasonló összecsapásokat mindig komolyan veszi, és meg is nyeri. Remélhetően most sem lesz probléma ezzel. A mieink szokhatják a Komjádi-uszoda légkörét, hiszen másnap ugyanitt talán fontosabb megmérettetés vár ránk. A KSI elleni bajnoki találkozó amolyan főpróbája lehet a vasárnapi Komjádi Kupa döntőnek. A felnőtt csapat játékosainak jelentős része dupla terhelést kap a hétvégén, azonban nemes célokért küzdenek a srácok, ez pedig növelheti a motivációs tényezőket és a harci kedvet.


E.ON OB I., férfiak, alapszakasz, 19. forduló
Komjádi-uszoda, 2023-03-25 (szombat) 11 óra 30 perc
KSI – Tigra-ZF-Eger

Játékvezetők: Tordai Gábor, Kenéz György ifj.

A játéknap további mérkőzései:
Péntek:

PannErgy-MVLC – FTC-Telekom
Szombat:
Szolnoki Dózsa – UVSE
Zue.hu Szegedi VE - PVSK-Mecsek Füszért
Metalcom Szentes - Genesys OSC Újbuda
EPS-Honvéd - Kaposvári VK
BVSC-Zugló - A-HID VasasPlaket

A bajnokság élmezőnye: 1. FTC-Telekom 54 pont, 2. Genesys OSC Újbuda 48 pont, 3. A-HID VasasPlaket 42 pont, 4. Szolnoki Dózsa 40 pont, 5. EPS-Honvéd 39 pont, 6. Tigra-ZF-Eger 31 pont, 7. BVSC-Zugló 28 pont, ... 14. KSI 2 pont.

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel