Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Három kulcsjátékos hiányzott az EVSI-ből
2023-02-27 21:14:40
FLOORBALL - A vártnál kevesebb izgalmat tartogatott a női élvonal hétvégi egri rangadója. A Kemény Ferenc Sportcsarnokban a listavezető SZPK Mentőangyalok Komárom együttese megőrizte veretlenségét, miután már az első harmadban eldöntötte a lényegi kérdéseket. Lelovics Nóra akcióból és emberhátrányból is betalált, a kettő között pedig asszisztot adott Kajtár Jázminnak, s bár a második játékrészben kétszer is megvillantak Gönczi Eszter és Molnár Panni révén a nagy szívvel küzdő egriek, az éllovas gondoskodott arról, hogy ne tudjanak közelebb zárkózni. Az utolsó húsz perc előtt 6–2-re vezetett az SZPK, amely a záró harmadban ötöt vágott, Lelovics végül négy, Kajtár három gólig jutott. A Mentőangyalok győzelme nem forgott veszélyben, a vége 11–4 lett, a komáromiak megerősítették első helyüket a bajnoki tabellán.

JEGYZŐKÖNYV - Női OB I.
Egri Városi Sportiskola–SZPK Mentőangyalok Komárom 4–11 (0–3, 2–3, 2–5)
Az egri gólszerzők
: Gönczi Eszter 2 (assziszt: Molnár Panni 2), Molnár Panni (Gönczi Eszter), Pogonyi Réka (a.: Szilák Lili).

Leitner Tamás (EVSI) edző:
- Sajnos nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele, mert három meghatározó játékosom (Benyó Blanka, Nagy Eszter, Szabó Rita) hiányzott. Amit lehetett megtettük voltak hibák és szép dolgok egyaránt.
FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel