Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Tizennegyedik hely a Fesztiválon
2023-01-10 06:18:14
LABDARÚGÁS – MLSZ Csongrád-Csanád Megyei Igazgatósága és Játékvezető Bizottsága szervezésében Szeged városa adott otthont a XVI. Sípmester Fesztiválnak. A mérkőzések helyszíne az impozáns Pick Aréna volt. Két év COVID-szünetet követően az ország labdarúgó játékvezetői nagyon várták már a találkozást, közel ötszáz sípmester volt jelen a napfény városában. Heves vármegye játékvezetői válogatottja annak reményében kezdte a „húsz megye tornáját”, hogy újra felsőházi meccseket játsszon a viadal másnapján. Sajnos ez nem valósult meg, ugyanis a halálcsoportban negyedikként zártak a mieink. A Tisza-csoport erősségét mi sem jellemzi leginkább, mint az, hogy finálé két résztvevője Vas és Békés innen került ki, de csoportunk harmadik helyezettje Zala is tízedikként zárt. A Tóth Zoltán, Kelemen Attila és Domoszlai János csapatvezetők által irányított hevesieknek végül hat rivális sikerült maguk mögé utasítaniuk, és a tizennegyedik helyen fejezték be a küzdelmet. Sajnálatos esemény

A fesztiváli hangulatot beárnyékolta egy sajnálatos eset. Varga Marianna - akit megyénk játékvezetőként delegált a tornára – achillesín-szakadást szenvedett. Marianna lábára - az általa vezetett mérkőzés során - véletlenül rálépett az egyik játékos. A sporttársnőt hétfőn meg is műtötték a Szegeden.

A záróünnepségen a díjazottak köszöntése és a kupák átadása után Hanacsek Attila MLSZ JB elnök záróbeszédében bejelentette, hogy 2024-ben Veszprém városa ad majd otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak.

XVI. Sípmester Fesztivál
Szeged, Pick Aréna

Tisza-csoport

Heves vármegye JB eredményei:

Heves - Békés 1-3
Gólszerzőnk:
Mencsik L.

Zala - Heves 2-2
Gólszerzőink:
Juhász B., Hovanecz M.

Heves - Vas 1-3
Gólszerzőnk:
Mencsik L.

Csongrád-Csanád - Heves 1-1
Gólszerzőnk:
Mencsik L.

A csoport további eredményei:
Vas – Csongrád-Csanád 4-0
Vas – Békés 3-3
Csongrád-Csanád – Zala 3-3
Békés - Zala 0-2
Zala – Vas 2-5
Békés – Csongrád-Csanád 1-0

A Tisza-csoport végeredménye: 1. Vas 10 pont, 2. Békés 7 pont, 3. Zala 5 pont, 4. Heves (-4) 2 pont, 5. Csongrád-Csanád (-5) 2 pont.

13-16 helyért
Heves - Veszprém 2-0
Gólszerzőink:
Hovanecz M., Mencsik L.

Mérkőzés a 13. helyért:
Heves - Somogy 3-3 (büntetőkkel 2-3)
Gólszerzőink:
Szigetvári M. 2, Gergely M.


Dobogósok:
1. Békés
2. Vas
3. Győr-Moson-Sopron
.
14. Heves

Ők képviselték vármegyénket a tornán:
Varga László – kapus, Juhász Bálint, Mencsik László, dr. Kincses Dániel, Szigetvári Márk, Gergely Márton, Hovanecz Máté, Török Mihály, Lovas Norbert, Varga Gábor, Orosz Fruzsina - mezőnyjátékosok.
Csapatvezetők: Tóth Zoltán, Kelemen Attila, Domoszlai János.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel