Bravúros zárás

Szuperdöntőbe jutott a magyar vízilabda válogatott, miután 13-10-re verte a házigazda horvátokat. Zalánki Gergő hétszer talált az ellenfél hálójába
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Halálcsoportból vágyakoznak a felsőházba
2023-01-06 01:21:41
LABDARÚGÁS - Kiéhezett már a Sípmester Fesztiválra a honi játékvezető társadalom. A járványos időszak megviselte a veretes múlttal büszkélkedő eseményt. A kétéves COVID-kényszerszünetet követően Szeged lesz a házigazdája a „húsz megye tornájának”. A napfény városa először ad otthont a kétnapos viadalnak, amelyre közel ötszáz labdarúgó játékvezetőt várnak a szervezők. A kispályás mérkőzéseknek a több mint 8 ezer fő befogadására alkalmas Pick Aréna ad otthont. Heves megye sípmesterekből álló válogatottja a Tisza csoportba került, ami azt jelenti, hogy a házigazda Csongrád-Csanád, Zala, Vas és békési kollégákkal meccselnek a szombati napon. A csoportbeosztás talán ettől nem is lehetett volna nehezebb, mindez nem jelenti azt, hogy statisztálni utaznak a fesztiválra a mieink. A nehézségek ellenére reménykednek abban, hogy másnap a felsőházban folytathatják.

Kelemen Attila a Heves Megyei Játékvezetői Bizottság elnöke szerint az utóbbi években nem a megszokott és elvárt eredményeket produkálta a csapat. A 2010-es évek elején szerzett két bajnoki cím és egy bronzérem után, mostanság csak az alsóház jutott részünkre. Persze ez már nem az a csapat, amely kapott gól nélkül nyerte meg a nyíregyházi tornát. A fiatalítás és újjászervezés időszakába léptünk, amihez idő kell. A legutóbbi budapesti fesztiválon szerepelt együtteshez képest változás, hogy három-négy új játékos került be. Gondot okoz, hogy az utolsó pillanatokban is változtatni kellett a kereten, hiszen sérülés és betegség miatt Derda Dominik és Szert Balázs sem állhat rendelkezésre. Ha jól jön ki a lépés, akár a továbbjutásba is beleszólhatunk, de reális célként a csoport harmadik helye az elvárás. Aztán két-három év múlva lehet majd újra nagyokat álmodni – tette hozzá Kelemen Attila.

A mieink kerete:
Varga László – kapus, Juhász Bálint, Mencsik László, dr. Kincses Dániel, Szigetvári Márk, Gergely Márton, Hovanecz Máté, Török Mihály, Lovas Norbert, Varga Gábor, Orosz Fruzsina - mezőnyjátékosok.
Csapatvezetők: Tóth Zoltán, Kelemen Attila, Domoszlai János.

RG
Fotó: Czímer Tamás (heol.hu)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel