Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Rekordmezőny várható a Sanbon Shobu Ob-re
2022-12-14 15:06:15
KARATE – Minden előzetes várakozást felülmúlt az előzetes nevezők száma a szombati egri Sanbon Shobu Országos Bajnokságra, A Shotokan Liga az Agria Shotokan Klub és az Egri Városi Sportiskola versenyét a Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezik meg szombaton 9.30-tól. A 32 magyar klub mellett 2 szerb és egy romániai egyesület versenyzői is tatamira lépnek, nemzetközivé téve a viadalt. Shihan Juhász Ferenc nyolc danos mester főszervező tájékoztatása szerint 320 versenyző, 540 nevezést adott le. A Sanbon Shobu újszerű kezdeményezése a Shotokan Ligának. Legalább 20 éve nem volt ilyen rendszerű magyar bajnokság hazánkban. A Sanbon Shobu versenyen 3 pontig meg a küzdelem. Három ippon értékű vagy 6 félpontos akció elérése kell a sikerhez. A versenyforma a WKF rendszer alapja és az olimpiai versenyekhez hasonlít a lebonyolítás. Három élete van a karatékának, így bátrabban , látványosabban akciózhatnak. Az EVSI 20 sportolót nevezett, valamit a környékbeli klubok is szinte teljes létszámmal harcba szállnak a bajnoki címekért – tájékoztatta portálunkat Shihan Juhász Ferenc.

PARASPORT. A magyar bajnokságon 30 fővel a parakaratékák is bemutatkoznak Egerben. Az új kezdeményezés segíti a fogyatékkal élők sportolását.

FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel