Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vereség a Fraditól, jön az UVSE
2022-12-01 16:45:51
VÍZILABDA – Egymást érik a rangadók a Tigra-ZF-Eger női vízilabda csapatánál. Az OB I-ben érdekelt egriek a Dunaújváros ellen lejátszott találkozót követően a negyedik fordulóban a Ferencvárost fogadták a Bitskey-uszodában. dr. Sike József edző tanítványai sajnos pont nélkül maradtak, mivel a zöld-fehérek 10-7-es győzelemmel távoztak városunkból. Már az első negyedben kétgólos hátrányt szedtünk össze, ez a nagyszünetre tovább nőtt. A harmadik felvonásban egy találatra megközelítettük a vendégeket, de egyenlíteni nem sikerült. A befejező etapban további két góllal tette biztossá sikerét a Ferencváros. Szilágyi Dorottya öt gólja is kevésnek bizonyult, a pontvadászatban másodszor hagytuk el vesztesként a medencét. Szombaton újabb rangadó vár csapatunkra, a Bitskey-uszodába – tévés meccsen - a címvédő UVSE látogat.


E.ON OB I., nők, alapszakasz, 4. forduló
Tigra-ZF-Eger – FTC-Telekom 7-10 (1-3, 2-3, 4-2, 0-2)

Bitskey-uszoda. Játékvezetők: Debreceni N., Tordai G.
Tigra-ZF-Eger: Kiss A. 1 – Parkes, Czigány, Kékesi B., Bódi F., Szellák 1, Szilágyi D. 5. Csere: Jancsó, Borsi, Molnár D., Katona Zs., Szilágyi Sz. Edző: dr. Sike József.
FTC-Telekom: Neszmély – Gurisatti 2, Pőcze P., Leimeter D. 2, Simon-Illés 2, Kuna Sz. 1, Dömsödi 1. Csere: Vosseberg, Máté Zs. 1, Farkas T., Petik P. 1, Millot. Edző: Gerendás György
Emberelőny/gól: 9/1 illetve 10/2
Ötméteresek: 1/1 illetve 1/1
Kipontozódott: Farkas T. (30.)


6. forduló
Bitskey-uszoda, 2022-12-03 (szombat) 15 óra 30 perc
Tigra-ZF-Eger - UVSE

Játékvezetők: Csanádi Zsolt, Fodor Rajmund

A játéknap további párosításai:
Szegedi NVE - III. Kerületi TVE
BVSC-Zugló – Dunaújvárosi FVE
Tatabánya WWP - FTC-Telekom
Valdor Szentes - UNI-Győr-GYVSE

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel