Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Új edző a fedélzeten, látogatás az önmagát kereső Sényőnél
2022-09-22 17:26:15
LABDARÚGÁS – A kilencedik forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A Magyar Kupa küzdelmei miatt nem lépett pályára a megszokott vasárnapi időpontban az Eger SE csapata, a rövid bajnoki szünet azonban jelentős személyi változást hozott a piros-kék együttes háza táján. Közös megegyezéssel távozott Szekeres Adrián vezetőedző valamint segítője Pósán László. A kenyértörés elsődleges oka a vártnál gyengébb bajnoki szereplés volt. A pótlás nem váratott sokáig magára, a klubvezetés tájékoztatása szerint a jövőben Céró Bálint irányítja a gárdát. A szakember az utóbbi időszakban a BVSC-nél és Monoron irányított NB III-as alakulatot. Céró egri bemutatkozására vasárnap kerül sor, amikor is új csapata a Sényő otthonában vendégeskedik. A tréner az ESE szurkolói portáljának elmondta: régóta együtt játszó csapathoz látogatnak, több kiváló egyéniséggel rendelkezik az ellenfél. A dicsérő szavak ellenére a szabolcsiak sem büszkélkednek veretes szezonkezdettel, nyolc kör alatt csupán öt pontot szorgoskodtak össze, ezzel pedig az alsóházban szerénykednek. Legutóbbi három mérkőzésüket elveszítették, remélhetően nem vasárnap szakad meg negatív sorozatuk. A mi feladatunk a három pont megszerzése. A héten felmérjük a csapatunk állapotát, felkészülünk az ellenfélből és lefektetjük a következő időszak alapszabályait – nyilatkozta Céró Bálint. A találkozót 16 órai kezdettel bonyolítják le.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 9. forduló
Sényő, 2022-09-25 (vasárnap) 16 óra
Sényő-Carnifex FC – Eger SEA játéknap további mérkőzései, tabella itt...RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel