Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Ostrom a dobogóért, érkeznek Egerbe a füredi fiatalok
2022-09-22 17:19:11
KÉZILABDA – Hazai környezetben lép pályára szombaton a QHB-Eger férfi kézilabda csapata. Az NB I/B negyedik játéknapján a BFKA-Balatonfüred érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba. Balatonfüred jelentős fellegvára a honi kézilabda férfi szakágának. A másodosztályú füredi csapat az NB I-es klub hátországa, keretét kivétel nélkül húszév körüli srácok alkotják. Eddigi szereplésük is szeszélyes, az első fordulóban aratott győzelmüket két vereség követte. Sok minden szól az Eger sikere mellett. A hazai pálya előnye, a szurkolók támogatása, a rutin egyértelműen felénk billentheti a mérleg nyelvét. Tóth Edmond legénysége jelenleg a tabella negyedik helyét foglalja el, s mivel a mezőnyben nincs már 100%-os együttes, így lemaradása csupán egy pont a vezető PLER-Békés-Tata hármastól. Ahhoz, hogy tartani tudjuk a lépést, csak a győzelem lehet opció szombat este. A találkozót 18 órától kezdik az érsekkerti létesítményben.


Férfi kézilabda NB I/B., 4. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2022-09-24 (szombat) 18 óra
QHB-Eger – BFKA-Balatonfüred

Játékvezetők: Haskó T., Natkai N.

A játéknap további mérkőzései:
Péntek:

PLER-Budapest - Vecsés SE
Szombat:
Optimum Solar-Békési FKC - Szigetszentmiklósi KSK
Csépe Salgótarjáni SKC - ÓAM-Ózdi KC
Százhalombattai KE - Kecskeméti TE-Piroska szörp
Vasárnap:
DEAC - KK Ajka
Pick Szeged U21 - Agrofeed ETO UNI Győr
BFKA-Veszprém - Tatai AC
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel