Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Sikertelen szezonkezdet után Szécsényben javíthatnak
2022-09-22 17:00:43
ASZTALITENISZ - Nem sikerült jól a rajt az országos csapatbajnokságokban érdekelt egri asztalitenisz együtteseknek. A Grif Tools-HRT Spedition NB I-es egysége 9-5-re, míg az egy szinttel alacsonyabban jegyzett kettes számú alakulat 11-7-re maradt alul a Szerencs hasonló osztályban szereplő csapatával szemben. NB I-es egységünknek nem volt könnyű dolga. Bedő Zoltán bokasérülés miatt több hetes kihagyás után, edzés nélkül vállalta a mérkőzést. Mindkét párost elveszítettük majd Bedő Norbert két döntő szettes meccset veszített, ez pedig megpecsételte a csapat sorsát. A látottak alapján a döntetlen nem lett volna igazságtalan. Az NB II-es találkozó nem hozott különösebb meglepetést, hiszen két 17 éves alapemberét is nélkülözniük kellett az egrieknek. Fónagy Péter betegség miatt maradt ki a csapatból, míg Lamport Mátyás a közelmúltban eltörte a kezét, sajnos sem egészségi állapota, sem formája nem engedi még hónapokig, hogy a csapatot erősítse.


Eredmények:

NB I., keleti-csoport, 1. forduló
Grif Tools-HRT Spedition Egri AK - Szerencsi VSE 5-9
Az egriek pontszerzői:
Pálosi Balázs 3, Bedő Zoltán 1, Bedő Norbert 1

NB II., észak-keleti csoport, 1. forduló
Grif Tools-HRT Spedition Egri AK II. - Szerencsi VSE II. 7-11
Az egriek pontszerzői:
Nagy Ádám 4, Tóth Gergely 1, Mohácsi Péter 1, és a Nagy Ádám-Tóth Gergő páros.

A soron következő hétvégén mindkét egri gárda Szécsénybe látogat.

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel