Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

MK-sorsolás: DEAC – ESE, Lapújtő – Hatvan, Derecske – Putnok
2022-08-11 18:35:39
LABDARÚGÁS – Augusztus utolsó hétvégéjén rendezik a MOL Magyar Kupa országos főtáblájának második fordulóját. Az első körben mindhárom Heves megyei együttes sikerrel harcolta ki a továbbjutást. Az Eger SE az Encs vendégeként nyert a ráadásban, a Hatvan lesimázta a Létavértest, míg a Mátraderecske a Vác távolmaradása miatt játék nélkül került a következő körbe. A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a párosításokat. A csapatokat földrajzi alapon (északkelet, délkelet, északnyugat és délnyugat) ezúttal is négy részre osztották, az azonos csoportban szereplőket sorsolták össze. Az ESE a szintén NB III-as DEAC otthonában vizitál, a Hatvan a Nógrád megyei I. osztályú Karancslapújtő vendégeként lép pályára, Mátraderecskére pedig a harmadosztályú Putnok látogat.

A továbbjutás minden esetben egy mérkőzésen dől el. Azonos osztályban szereplő együttesek találkozása esetén az előbb sorsolt csapat a pályaválasztó. A profi csapatok a következő körben csatlakoznak. A harmadik forduló sorsolását az M4 Sport közvetíti majd.


MOL MAGYAR KUPA
A 2. forduló párosításai:

DEAC (NB III) - Eger SE (NB III)
Silver Tüzép Karancslapujtő (Nógrád I.) - FC Hatvan (NB III)
Mátraderecskei SE (Heves II.) - Putnok FC (NB III)

A játéknap teljes programja itt...
RG
Fotó: Huszár Márk (heol)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel