Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Felkészülési minitornán az SBS-Eger
2022-08-11 00:08:20
KÉZILABDA – Javában zajlik a munka az SBS-Eger férfi kézilabda csapatánál a szeptemberben startoló NB I/B-s bajnokságra. Az élvonaltól hét év után búcsúzó, s a nyáron jelentős személyi változásokon átesett együttes eddig két felkészülési mérkőzést játszott, azonban a legutóbbi Cegléd elleni gyakorlómeccs szűk két héttel ezelőtt volt. A monoton edzéseket egy minitornán való szereplés töri meg. Erre szombaton Szigetszentmiklóson kerül sor. Pár óra leforgása alatt kétszer is pályára lének Tóth Edmond edző tanítványai. Először 11 órai kezdettel a házigazdák csapata lesz az ellenfél. Az SZKSK csoportellenfelünk lesz a másodosztályú pontvadászatban, így kiváló erőfelmérő lehet a párharc. Délután háromtól a szlovákiai HC Start Nové Zámky együttesével találkoznak az egriek. A felvidéki kézilabdázók északi szomszédunk extraligájának legutóbbi kiírását az ötödik helyen zárták.


Felkészülési férfi kézilabda torna
Szigetszentmiklós
Augusztus 13., szombat

A program:

11.00: Szigetszentmiklósi KSK - SBS-Eger
13.00: Szigetszentmiklósi KSK - HC Start Nové Zámky
15.00: HC Start Nové Zámky - SBS-Eger

Az NB I/B-s bajnokság szeptember 3-án kezdődik. Az egriek az első körben Békésen lépnek pályára, majd egy héttel később hazai környezetben fogadják az Orosháza helyén induló DEAC-ot.

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel