Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Túl két újabb felkészülési mérkőzésen
2022-08-03 14:45:31
KÉZILABDA – Megfelelő ütemben halad az Eszterházy SC női kézilabda csapatának felkészülése. A kemény munka okozta monotonságot edzőmérkőzések törik meg. Ebből az utóbbi napokban kettő is volt. Előbb az NB I-es Vác otthonában léptek pályára az egri egyetemisták. A végeredményt tekintve nem tudták hozni „budaörsi formájukat” Zsadányi Sándor edző tanítványai a K&H Liga legutóbbi kiírásának negyedik helyezettje ellen. A nemzetközi porondon is érdekelt váciak 36-22-re múlták felül az Eszterházy SC-t. A súlyos vereség ellenére is hasznos volt a túra, hiszen lányaink megfelelő terhelést kaptak, ezen túlmenően pedig levonhatják a tanulságokat is. Egy nappal később a Hajdúnánáson edzőtáborozó Békéscsaba elleni felkészülési meccs már igazi értékmérő fellépés volt. A honi élvonal újonca ugyan 29-28-ra legyőzte együttesünket, ettől függetlenül a hozzáállás és a mutatott játék miatt dicséretet érdemelnek a mieink.

Felkészülési mérkőzések
Praktiker-Vác – Eszterházy SC 36-22
Békéscsabai ENKSE – Eszterházy SC 29-28


Az Eszterházy SC további felkészülési mérkőzései:

Augusztus 6., szombat, 16.00
Vasas SC (NB I) – Eszterházy SC

Augusztus 12., péntek
Eszterházy SC – Tempo KSE (NB I/B)

Augusztus 19., péntek
Szent István SE (NB I/B) – Eszterházy SC

Augusztus 26., péntek
Eszterházy SC – DVSC U19
RG
Fotó: Antal János

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel