Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Megyei rangadó a Szentmarjay stadionban
2022-08-02 01:22:54
LABDARÚGÁS – Alig, hogy lejátszotta a pontvadászat nyitómérkőzését, máris újabb találkozót vív az Eger SE csapata a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. Szekeres Adrián együttese szerdán 17 óra 30 perces kezdettel az FC Hatvannal csap össze a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A piros-kékek súlyos vereséggel indították a szezont, a Kisvárda II otthonában maradtak alul 4-0 arányban. Kevés pozitívumot lehetett találni a szombati meccsben, legfeljebb csak annyit, hogy a Várkerti stadionban élmény lehetett játszani fiainknak. Az egriek szakvezetője szerint a várdaiak könyörtelenül kihasználták azokat a lehetőségeiket, amiket mi nem tudtunk. A végjátékunk pontatlan, ezeken sürgősen javítani kell – nyilatkozta Szekeres. Az újonc Hatvan értékes pontszerzéssel (1-1) tette le névjegyét a harmadik vonalban, a látottak alapján közelebb is volt a győzelemhez, mint az előző kiírás negyedik helyezettje a Hajdúszoboszló. Komoly presztízzsel bíró, nagy múlttal rendelkező csörte szemtanúi lehetnek a hétközi bajnokira kilátogató szurkolók. Az ESE feltett szándéka, hogy kiköszörülje a várdai csorbát. Esélyeit növelheti, hogy több játékos is visszatérhet a keretbe, akár a kezdőcsapatba is.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 2. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2022-08-03 (szerda) 17 óra 30 perc
Eger SE – FC Hatvan

Játékvezetők: Práth D. (Márkus P. Elek B.)


A játéknap további párosításai itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel