Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Gledura betegség miatt kihagyja az olimpiát
2022-07-29 08:35:31
" />SAKKSPORT – Nagyon készült élete harmadik sakkolimpiájára az egri Gledura Benjamoin, a magyar válogatott 3. táblás kiválósága. Sajnos a betegség közbeszólt, a keddi elutazás előtt lázas lett és a Covidos tüneteke miatt nem tudott repülőre szállni. Volt némi esély, hogy később a csapat után utazik, de mire megérkezne Indiába, már a verseny felénél tartott volna az olimpia. - Sajnálatos módon nem tudok részt venni a sakkolimpián, mert pozitív lett a Covid-tesztem. Egerben a szülői házban próbálok túlesni a betegségen. Az utóbbi napokban fizikailag sokkal jobban vagyok, majdnem százszázalékosan és versenyzésre kész, azonban a vírus még mindig itt lappang a szervezetemben... Csapattársaimnak és barátaimnak jó versenyzést kívánok az olimpián.

A Magyar Sakkszövetség közleménye szerint Gledura helyére a szövetségi kapitányként a helyszínen tartózkodó Ács Pétert nevezték.
Férfi olimpiai csapatunk összeállítása és ezzel táblasorrendje az utolsó pillanatban változott, Gledura Benjámin COVID-19 megbetegedése miatt Ács Péter szállt be játékos-kapitányként helyette a tartalék táblára. A helyzet számunkra nagyon fájó, hiszen harmadik táblásunk a tavalyi csapat EB-n nyújtott csúcsteljesítmény után várhatóan ismét sikeres szerepléssel járult volna hozzá a csapateredményhez, legalábbis az utóbbi két hónapban nyújtott játéka és az edzőtáborban mutatott formája bizakodásra adott okot. Benjámin nagyon várta ezt a Sakkolimpiát. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! - olvasható a szövetség közleményében.


Az első fordulóban a magyar férfi válogatott Sri Lanka, a női válogatott Panama ellen kezd.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel