Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A bajnokság nyitómeccsét játssza Várdán az ESE
2022-07-28 23:39:06
LABDARÚGÁS – Lezárult a felkészülési időszak az Eger SE labdarúgó csapatánál, amely a soron következő hétvégén már bajnoki pontokért küzd. Az NB III keleti-csoportjának nyitómérkőzésén lesz érdekelt Szekeres Adrián alakulata, hiszen a többi találkozóval ellentétben szombaton kerül sor a mieink párharcára. A piros-kékekre a Kisvárda Master Good II együttese vár a Várkerti Sporttelepen. Az erőviszonyok majd később mutatnak tisztább képet. A pontvadászat kezdetén még arról sincsenek sejtéseink, hogy a jelentős változásokon átesett ESE milyen szintet képvisel majd a 2022/2023-as kiírásban. Ugyanez igaz szombati házigazdánkra is. Az előző szezonban súlyos csapást mértek a várdai fiatalok csapatunkra, hasonló forgatókönyvre gondolni sem merünk. Egy sikeres szezonkezdet jó ajánlólevél lenne a továbbiakra, elsősorban a szerdán esedékes – az újonc FC Hatvannal rendezendő – megyei rangadóra. Ha már a Zagyva-partiak szóba kerültek, ők az első forduló keretében vasárnap a Hajdúszoboszlót látják vendégül a Népkert Sporttelepen. Az ESE és a Hatvan találkozójára egyaránt 17 óra 30 perctől kerül sor.


Labdarúgó NB III., keleti-csoport, 1. forduló
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 2022-07-30 (szombat) 17 óra 30 perc
Kisvárda Master Good II – Eger SE

Játékvezetők: Tóth T. (Balla L., Tóth Á.)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 2022-07-31 (vasárnap) 17 óra 30 perc
FC Hatvan – Aqua Generál-Hajdúszoboszló

Játékvezetők: Nyekita B. (Czeglédi B., Végh M.)

Az első forduló párosításai itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel