Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Nyolcadik lett 200 mellen Sós Borbála
2022-07-28 00:37:56
NYÁRI EURÓPAI IFJÚSÁGI OLIMPIAI FESZTIVÁL – A Besztercebányán zajló EYOF félidejénél, a hét eleji szenzációs kezdés után szerdán is gondoskodtak a magyarok arról, hogy ne maradjunk érem nélkül. Ismét az atlétikai pályán, a judocsarnokban és az uszodában voltunk érdekeltek az eredményhirdetésnél. Medáliát ugyan nem szerzett, de döntőt úszhatott Sós Borbála. A viadalon egyedüli egri sportolóként érdekelt sportoló a 200 méteres mellúszás fináléjában csapott nyolcadikként a célba. A magyar küldöttség immár tizennégy éremnél tart a besztercei játékokon.

Hétfőn az úszó Elekes Tamara 400 méter vegyesen nyert, kedden a távolugró Rózsahegyi Bori, a kalapácsvető Szabadon Ármin és 100 méteren Deák Zalán győzött. Második lett 1500 méteren Szirbek Albert és Szeleczki Szabina judós a 44 kilogrammos súlycsoportban. Bronzérmet szerzett 200 méter pillangón az úszó Zámbó Virág, 200 méter háton Szabó Dóra, 1500 méter gyorson Kovács-Seres Hunor, valamint a gyalogló Kovács Alexandra 5000 méteren.

14 éremnél tartunk (4 arany, 3 ezüst, 7 bronz), az összes nyári EYOF-ot tekintve 257-nél.

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel