Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Öt nemzet erős emberei vetélkedtek a Dobó téren
2022-07-24 16:00:04
ERŐSPORT – Kétmázsás kőgolyótat pakoltak, méretes és rendkívül súlyos gumiköpenyeket forgattak, lengősúlyt cipeltek, kamiont húztak, valamint nehéz súlyokat tartottak maguk előtt a Dobó téren azok az erőművészek, akik megmérették magukat népes közönség előtt. Tették mindezt rekkenő hőségben az Öt Nemzet Erősembere elnevezésű viadalon. Hazánk jeles képviselői mellett érkeztek versenyzők Romániából, Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból. A legerősebbnek Fekete Miklós bizonyult, aki a Dobó-szobor árnyékában állhatott az emelvény legmagasabb fokára. A rendezvény főszervezője és egyben versenybírója Magyarország legerősebb embere, Fekete László volt, mellette a nemzetközi versenybíró feladatokat Lázár Csaba látta el.

LÉNÁRT MÁRTON FOTÓI AZ ESEMÉNYRŐLRG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel