Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Az Orosháza visszalépése ellenére is tizenhat csapattal rajtol az NB I/B
2022-07-21 15:09:39
KÉZILABDA – Az Orosházi FKSE sajnálatos visszalépése ellenére is tizenhat csapat kezdi meg szereplését a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az anyagiak meghatározó szerepet játszottak az OFKSE döntésében, kiadó helyükre a Magyar Kézilabda Szövetség a DEAC csapatát kérte fel. A debreceni egyetemi klub a 2021/2022-es kiírást az alsóház hatodik helyén zárta, így megkapaszkodott az immár egycsoportossá alakult másodosztályban. A pontvadászatban érdekelt SBS-Eger a sorsolás szerint már a második fordulóban találkozik a DEAC együttesével. Tóth Edmond alakulata az első körben Békésre látogat. Az NB I/B-s mezőnybe az északkeleti régióból az egriek mellett az Ózdi KC és a Salgótarjáni SKC kapott besorolást, a Mezőkövesd sajnálatos módon az NB II-ben kezdi meg szereplését.

A férfi kézilabda NB I/B 2022/2023-as szezonjának csapatai:
SBS Eger, BFKA-Veszprém, BFKA-Balatonfüred, Békési FKC, Kecskeméti TE, AJKA, DEAC, ÓAM-Ózdi KC, Pick Szeged U21, PLER-Budapest, Csépe Salgótarjáni SKC, Százhalombattai KE, Agrofeed ETO UNI Győr, Szigetszentmiklósi KSK, Tatai AC

Az SBS-Eger együttese immár egy hete hangol a szeptemberben kezdődő bajnoki rajtra. Héthetes felkészülési programot állítottam össze, úgy fogunk edzeni, ahogy azt az NB I.-es küzdelmek is megkívánnák. Ez a csapat egyértelműen azzal a céllal alakult, hogy kivívja a feljutást az élvonalba. Napi két edzés vár a társaságra. Kezdetben a fizikai felkészítésen lesz a hangsúly, majd egyre nagyobb szerepet kap a taktikai felkészítés is. Nem vagyunk sokan, ezért mindenkitől maximális odaadást várok – nyilatkozta Tóth Edmond edző a klub hivatalos portálján (handballeger.hu).
A játékoskeret a hét új érkezővel sem tekinthető véglegesnek, a klubvezetés további erősítést tervez.

RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel