Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kovács Keve Vazul bronzérmes az Európa bajnokságon!
2022-07-19 14:00:43
BIRKÓZÁS – Bravúros teljesítménnyel bronzérmet szerzett a zágrábi U-15-ös kötöttfogású Európa bajnokságon Kovács Keve Vazul az Egri Városi Sportiskola birkózója. Madarasi Gábor edző tanítványa élete első kontinensviadalán. Kovács Keve izraeli, és moldáv ellenfelet legyőzve jutott az elődöntőbe, ahol alulmaradt a későbbi győztes azeri ellenfelétől. A bronzéremért az észt Kaljola következett. Az egri sportoló ellenállhatatlan birkózással már az első menetben nagy fölényben volt és 9-0-ra megnyerte a bronzcsatát. A 41 kg-os Juhász Koppány a 16 közé jutásért 3-1-es vezetésnél az utolsó másodpercben kikapott görög ellenfelétől. A görög kikapott a negyeddöntőben, így Juhász nem folytathatta a vigaszágon a 17. helyen végzett.

KÖTÖTTFOGÁS - 38 kg

Nyolcaddöntő:
Kovács Keve Vazul . NMaksim Mayzenberg (izraeli) 8-0
Negyeddöntő:
Kovács Keve Vazul - Igor Cazac (moldáv) 7-5 - 0-3-ról fordított Madarasi Gábor tanítványa.
Elődöntő:
Ali Sujajev (azeri) - Kovács Keve Vazul 9-0
Bronzmérkőzés:
Kovács Keve Vazul – Mario Kaljola (észt) 8-0.

Végeredmény: 1. Ali Sujajaev (azeri)
2. Raffaelle Saverio High (holland)
3. Kovács Keve Vazul (Magyarország, Egri Városi Sportiskola) és Baris Solyu (török)

41 kg:
Kvalifikáció a legjobb 16 közé jutásért:

Dimitrios Stefanos Dimopulosz (görög) - Juhász Koppány 6-3. Koppány 3:1-re vezetett a görög a z utolsó másodpercben ért el 4 pontos akciót.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel