Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

A hetedik érkezőt is bejelentették
2022-07-17 01:08:14
KÉZILABDA – Hétfőn megkezdi a felkészülést a 2022/2023-as kiírásra az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. A Tóth Edmond vezette szakmai stábnak szinte teljesen új csapatot kell építenie, hiszen az élvonaltól búcsúzó gárda játékoskeretében csupán Lezák, Tóvizi, Száva és Kiss Gergő maradt hírmondónak. Hivatalos felületén a klub sorozatosan mutatja be az együtteshez nyáron csatlakozó új kézilabdázókat. Immár hét érkezőt nevezett meg az NB I/B-ben érdekelt együttes. Tóth Károly, Kurucz Máté, Rozner Kevin, Marczika Barnabás, Ágoston Áron és Schekk András után Döme Szabolcs átigazolása is nyilvánosságra került. Szinte minden posztra jut egy érkező, de kapusból két fiatal is együttesünket erősíti a jövőben. További érdekesség, hogy Orosházáról két játékos döntött úgy, hogy elfogadja az egriek invitálását, ami azért nem meglepő, hiszen anyagi gondok miatt az OFKSE visszaléptette csapatát az NB I/B-től. A PLER-től egy jobbszélső és egy balátlövő érkezett. Valamennyi új játékost egy cél vezérli, újra élvonalba szeretnék juttatni az egri együttest.

Az SBS-Eger jelenlegi játékoskerete:
Kapusok: Marczika Barnabás (Pick Szeged), Ágoston Áron (Balatonfüredi KSE)
Jobbszélsők: Lezák Áron, Rozner Kevin (PLER Budapest)
Jobbátlövő: Kurucz Máté (Fejér B.Á.L. Veszprém)
Irányító: Tóth Károly (Orosházi FKSE)
Beálló: Döme Szabolcs (Orosházi FKSE)
Balátlövők: Tóvizi Tamás, Schekk András (PLER Budapest)
Balszélső: Száva Máté
Védekező: Kiss Gergő
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel