Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Jánosik Liliána túl az első nemzetközi versenyén
2022-07-12 14:38:15
TENISZ - Dunakesziben rangos U-12-es korosztályos nemzetközi egyéni és páros versenyt rendeztek július első hétvégéjén. Összesen 11 nemzet (magyar, német, ukrán, amerikai, görög, cseh, osztrák, brit, kazah és észt) 76 fiatalja lépett pályára a SUN&EYE Kupán. A mezőnyben az egri Jánosik Liliána a Wolf Tenisz Klub színeiben élete első nemzetközi megmérettetésén mutatta meg tehetségét. Farkas Richárd edző tanítványa fél évvel ezelőtt kezdett versenyezni, és korosztályában a 21. helyen áll, a 11 évesek között a 8. legjobb Magyarországon. Egyesben az első meccset 3 órás csatában nyert 7:5 5:7 10:7 nyert a szlovák Mihalovicova ellen. A második csoportmeccsen a későbbi bronzérmes ukrán Hucho 6-1, 6-1-re győzött Jánosik ellen. Párosban Ferenczi Dio volt a társa. Az első meccsükön a nyolc közé jutásért két és félórás csatában a szlovák Lenartova, Riszdorferova duót 5:7, 7:5, 10:5-re legyőzték. A negyeddöntőben az ezüstérmes ukrán Chedryk, Huchko párostól 6-1, 6-1-re kikaptak.

V. Wolf Tennis Open
Időpont: 2022. július 30-31.
Helye: Eger, Bem tábornok tér 3.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel