Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

U18 országos döntő: bronzérmes a Tari, Vincze duó
2022-07-12 14:11:48
STRANDRÖPLABDA – Újabb bajnoki éremmel gazdagították gyűjteményüket Tari Bendegúz és Vincze Tamás, az Egri Városi Sportiskola röplabdásai. Abádszalókon rendezték meg a Strandröplabda Országos Bajnokságot. Az U18-as korosztályban 12 páros küzdött az érmekért. A Tari-Vincze páros a csoportmérkőzéseken 1 győzelemmel és 1 vereséggel jutott tovább. A nyolcaddöntőben és a negyeddöntőnem jó játékkal 2-0-s sikerekkel harcolták ki a 4 közé jutást. Az elődöntőben 2-0-ra kikaptak a későbbi győztes Borbély-Veress párostól.A bronzmérkőzésen a Polgár –Bandi kettős ellen óriási csatában 2-1-re az egriek nyertek, a döntőszettben 15-13-ra diadalmaskodva. Vincze Tamás edző elégedetten értékelt: - Bizakodó cél volt az elődöntőbe kerülés, de éremről nem is álmodtam. Komoly teljesítményt nyújtottak a srácok.

A Tari Bendegúz, Vincze Tamás Páros eredményei:
Csopoprtkör:
Tari Vincze (EVSI) – Faragó-Szűcs (Tigers) 2-0
Tari Vincze (EVSI) – Niemeier, Tari Bence (SSE) 0-2
Nyolcaddöntő:
Tari-Vincze (EVSI) – Dóczi-Frányó (SSE) 2-0.

Negyeddöntő:
Tari-Vincze (EVSI)– Dárdai-Fröhling (Mohács) 2-0
Elődöntő:
Tari-Vincze (EVSI) – Borbély-Veress (SSE) 0-2 (-10-21, 17-21)
Bronzmérkőzés:
Tari-Vincze (EVSI) – Polgár.Bandi (SSE,ÉDR) 2-1 (21-16, 13-21, 15-13)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel