Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kurucz Máté az SBS-Eger második nyári szerzeménye
2022-07-11 19:57:00
KÉZILABDA – Kurucz Máté személyében megnevezte második nyári érkezőjét az SBS-Eger férfi kézilabda csapatának vezetése. Az élvonaltól búcsúzó gárda játékoskeretében csupán Lezák, Tóvizi, Száva és Kiss Gergő maradt hírmondónak. Az első új játékost Tóth Károlyt Orosházáról szerződtette az egri együttes. A 22 esztendős Kurucz Veszprémben nevelkedett, a Nemzeti Kézilabda Akadémiáról Dabasra vezetett útja, ott mutatkozott be a honi élvonalban. Az előző szezont a Fejér B.Á.L. Veszprémnél töltötte, ahol - sérülések, koronavírus fertőzés miatt - viszontagságos periódust tudott maga mögött. A Magyar Kupa döntőbe is bekerült „KisVeszprém” színeiben 18 tétmérkőzésen 24 gólt szerzett a posztját tekintve jobbátlövő. Egerben lehetősége lesz újra felépíteni magát.

– Viszontagságos szezont zártam Veszprémben, s végül a vezetőkkel úgy döntöttünk, különválnak az útjaink. Reményeim szerint Egerben visszanyerhetem a formám, Tóth Edmond vezetőedző sok játéklehetőséggel kecsegtetett, ami nélkülözhetetlen a fejlődéshez. Nem tagadom, szeretnék mielőbb visszatérni a sportág élvonalába. Több van bennem annál, mint amit az elmúlt időszakban láthattak. Bízom benne, hogy sérülés nem hátráltat majd, s jövő tavasszal arról beszélhetünk, hogy sikeres szezonon vagyunk túl, a csapatot ismét felfelé ívelő pályára állítottuk – nyilatkozta Kurucz az egri klub hivatalos portáljának.

Az új játékosokat folyamatosan mutatja be az egri klubvezetés.

RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel