Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


































Sportlinkek












Hirek keresés:































Fórum



Hírlevél





Tapasztalt gólkirályt igazolt az ESE
2022-07-11 19:23:46
LABDARÚGÁS – Gólszerzésben jártas támadót igazolt az Eger SE labdarúgó csapata. Az NB III keleti-csoportjának augusztusi startjára készülő piros-kékeknél folytatja pályafutását Simon Attila. A 39 éves játékosnál a tapasztalt jelző egyértelműen helytáll. Korát meghazudtolva ontotta a gólokat az előző idényben is, a Pest megyei I. osztály ezüstérmeseként zárt Dunaharaszti MTK-nál. Huszonhét találat fűződött a nevéhez a Gálhidi György edző által irányított DMTK-nál, ezzel pedig megnyerte a gólkirályi címet. Pályafutása csúcsaként egyértelműen a 2013/2014 szezon említhető, akkor a Paks csapatában szerzett tizennyolc góllal - Nikolics Nemanjával holtversenyben - végzett a mesterlövészek listájának élén. Több, mint kétszáz NB I-es mérkőzésen hetvenkettő gólt termelt. Az MTK utánpótlásában kezdte pályafutását, majd szerepelt a BKV Előre, a Soroksár, a Diósgyőr, az Újpest, a Kecskeméti TE, a ZTE, a Siófok, a Paks, a Pécsi MFC, a Gyirmót, a Dorog, a Szolnok a Taksony és a DMTK csapatában is.

Simon Attila az Eger SE hatodik nyári érkezője. Három fiatal labdarúgó (Orosz Donát, Kispál Tamás, Jónyer Kristóf) csatlakozik a DVTK II-től, Banik Dániel a Kárpátaljáról teszi át székhelyét a hevesi megyeszékhelyre, míg az SBTC-s Szalay Alex is az egri folytatás mellett döntött. A lista nem végleges, várhatóan lesznek még további csatlakozók is a Szekeres-legénységhez.

Az ESE soron következő felkészülési mérkőzését szerdán vívja a Mezőkövesd-Zsóry FC II vendégeként.





RG





Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel