Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Berepült az első fecske az SBS-Egerhez
2022-07-10 16:16:00
KÉZILABDA – Teljes csapatra való játékos távozott a nyáron az SBS-Eger férfi kézilabda csapatától. A jelentős átalakulás magyarázható azzal, hogy az együttes hétéves élvonalbeli szereplést követően ősztől az NB I/B-ben szerepel. Az élvonaltól búcsúzó gárda játékoskeretében csupán Lezák, Tóvizi, Száva és Kiss Gergő maradt hírmondónak. Az állandóságot rajtuk kívül a vezetőedző Tóth Edmond jelenti. Várható, hogy az érkezők listája is tekintélyes lesz, hiszen a szeptember elején startoló egycsoportos másodosztályban minőséget szeretne képviselni a csapat. Az első új játékost már megnevezte a klubvezetés. Tóth Károly az Orosháza mezét cseréli egrire. A 26 éves irányító meghatározó játékosnak számított előző klubjában, amelyet két és fél esztendőn át erősített. Közel nyolcvan első osztályú mérkőzést játszott pályafutása során. Korábban a Csurgón és a Cegléden is megfordult.

– Az Orosháza nehéz helyzetbe került, elsősorban emiatt döntöttem a váltás mellett. Tóth Edmond győzött meg arról, hogy Eger felé vegyem az irányt. Úgy gondolom, szakmailag nagyon sokat tanulhatok tőle, amit játékosként és edzőként is kamatoztathatok. Ezen kívül fontos szempont volt, hogy helyben tudom befejezni tanulmányaimat az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen, ahol testnevelő, edző szakon diplomázom. Az elmúlt két és fél szezonban nyújtott teljesítményem előre mutató, szeretném ha ez a fejlődés töretlen maradna. Az Orosháza és a Cegléd színeiben is játszottam már a Kemény Ferenc Sportcsarnokban, ahol minden esetben parázs hangulatú alsóházi rangadókat vívtunk. Többször telt ház előtt kézilabdáztunk, ami nagyon jó érzés. Remélem, hogy az előttünk álló egy évben a társakkal olyan szezont produkálunk, hogy lesz még alkalmam NB I-es mérkőzésen is átélni az egri szurkolók fantasztikus buzdítását. Elszántan és bizakodva várom az új kihívást – nyilatkozta a klub hivatalos portáljának Tóth Károly.

Az új játékosok folyamatosan mutatja be az egri klubvezetés.RG
Fotó: ofkse.hu

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel