Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Továbbra is nyitva a kapu minden gyermek előtt
2022-07-10 15:50:07
SZABADIDŐ – Két turnus már befejezte a táborozást, hétfőtől a harmadik csoport gyermekei foglalják el az egri Kemény Ferenc Általános Iskola Diáksport Egyesülete által megszervezett nyári tábort. A hagyományos, nagy érdeklődéssel járó városi sporttáborba továbbra is várják a 6-12 éves korú gyermekek jelentkezését. Július 29-ig, 5x1 hetes turnusokban foglalkoznak kicsikkel és nagyokkal egyaránt a lelkes és elhivatott pedagógusok. A táborlakók kirándulnak, túráznak, strandolnak, valamint sportversenyeken, játékokon vesznek részt. Mindenki számára nyitva a kapu, függetlenül attól, hogy melyik oktatási intézményben tanul. Mindez barátságos költségtérítés ellenében. Érdeklődni az intézmény iskola titkáránál lehet személyesen, vagy telefonon telefon: 30/949-9199-es számon.

NYÁRI SPORTTÁBOR

A tábor programja:

- városnéző kisvasutazás
- gyalogtúra
- kerékpáros ügyességi verseny
- közlekedési ismeretek – Kresz pályán
- strandolás, úszás – a strandon heti 4 alkalommal
- játékos sportversenyek
- sportjátékok
- apró ajándék minden résztvevőnek
Minden nap ebéd a Fekete Ló fogadóban.

Befizetési határidő: a turnusokon való részvétel előtti hét szerdájáig.
Befizetni és érdeklődni: Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola,
Eger Kodály Zoltán utca 5.
Cseh Kinga iskolatitkárnál
telefon: 30/949-9199RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel